Wil je gelijk aan de slag, start dan met 1 van deze online programma’s.

Terug naar je essentie

Kort programma.

Dit is een korte training om zelf leiding te nemen in stappen die je wilt maken, vanuit jouw essentie.

En hoe je dit kan voelen in je lichaam.

Investering € 37,00

Design a life u love

Een volledig transformatie programma.

Vertrouwen krijgen in jezelf en weten hoe dingen werken voor jou, geeft vrijheid en innerlijk leiderschap.

Je leert hier op alle levels.

Hoe werkt energie. Wat laat mijn lichaam mij voelen. Wat zijn de praktische stappen die gezet mogen worden.

10 modules met video’s, audio’s en werkboeken om je leven te transformeren.

Investering € 777,-

Terug naar je essentie

Kort programma.

Dit is een korte training

om zelf leiding te nemen

in stappen die je wilt maken,

vanuit jouw essentie.

En hoe je dit kan voelen in je lichaam.

Investering € 37,00

Design a life u love

Een volledig transformatie programma.

Vertrouwen krijgen in jezelf en weten hoe dingen werken voor jou, geeft vrijheid en innerlijk leiderschap.

Je leert hier op alle levels.

Hoe werkt energie. Wat laat mijn lichaam mij voelen. Wat zijn de praktische stappen die gezet mogen worden.

10 modules met video’s, audio’s en werkboeken om je leven te transformeren.

Investering € 777,-

Reacties van vrouwen uit onze trainingen.

Reviews

Judith begeleid mij in het hervinden van mijn levenspad. Dit gaat op een praktische en lichte manier. De juiste richting vinden hoeft niet ploeterend door de modder. Het kan juist een proces zijn wat leuk, interessant en grappig is. Juist als je het zo leert zien, openen er zich richtingen, die mij nog steeds dagelijks verassen.

Evenline 42 jaar

Reviews

 

Het “Design a life u love programma” zet je aan het denken. Leert je hoe je keuzes maakt waardoor je je beter en blij gaat voelen. Ik heb geleerd hoe energie werkt, hoe ik kan ontvangen en leiding kan nemen in een andere mindset. Voor elke situatie zijn er allelei mogelijkheden om op je eigen wijze neer te zetten wat je verlangt.

 

Inge 44 jaar

Reviews

Door de heldere uitleg, leren hoe energie werkt en om te gaan met beperkende gedachten, sta ik weer aan het roer van mijn leven. Ik heb geleerd dat ik mag kiezen voor mijn verlangens. Door te leven vanuit mijn hart, heeft mijn leven een boost gekregen en doe ik dingen waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren.

 

Mariska

www.zielsportret.nl

Reviews

Ik heb veel gehad aan de oefeningen met je strekte eigenschappen… Erop gaan staan met beide voeten, ik kreeg geen goed gevoel meet met het feit dat iedereen me lief, sociaal en zorgzaam vindt. En je opmerkingen over te veel geven. Dat je dan indirect uitzend “ik ben niet belangrijk”.

 

Reviews

Energetisch coach, Judith Mentink! Eerlijk, oprecht, direct, handvatten, inzichten, dag-energie, tools, luisterend oor, korte lijnen, vertrouwd, persoonlijk en nog veel meer!!!

Reviews

 

Ondervonden dat ik vast zat op het mezelf gunnen nu ik daar op aan het werken ben, komen geluksmomenten vanzelf vloeiend op mijn pad.

Reviews

 

Juut & Desiree, ik ben dankbaar dat ik mij ‘last minute’ heb aangemeld. Dankbaar voor de inzichten die ik ‘weer’ kreeg. Alle mooie momenten ervaringen, voeding voor mijn bewustzijn en ziel… Ik kan er morgen niet bij zijn, maar kijk/lees het zeker later. Zoals vaak de afgelopen 30 dagen.

Review

 

Echt jij bent zo goed! Ik vind jou echt zo’n bijzondere vrouw. Je bent een heel mooi mens!!! Dankjewel voor je lieve berichten. Krijg er tranen van in mijn ogen. Ik ga deze berischten elke dag even afluisteren om het niet te vergeten.

Reviews

 

Hi Judith, mag ik me even ergens mee bemoeien wat mijn zaak niet is? Volgens mij moet jij je prijzen verhogen

Reviews

Wat ben je toch een schat!! Had ik je al gezegd hoe blij ik met je ben?!!!

Reviews

 

Dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.

 

Dit is ook weer zo’n eye-opener. Hoe eerlijk durf ik echt naar mijn verlangens te kijken?

Reviews

 

Dank je wel. Ik word meer en meer bewust en is al in gang gezet. Ik ervaar meer positiviteit. Ga ook dankzij jullie er anders mee om, dat geeft een goed gevoel. Dankbaar daarvoor

Reviews

 

Helemaal gevuld met liefde. Geeft een krachtig gevoel. Ik sta steeds sterker in mijn schoenen.

Reviews

Vanavond ben ik dankbaar dat ik in mezelf geloof en als ik naar mijn foto’s kijk voel ik me mega liefdevol en krachtig.

Reviews

 

Thnx voor al je lieve woorden Judith Mentink. Ik groei er gewoon van. Het was weer een bijzondere dag vandaag! Ben blij dat jullie met mij meelopen en mij waar nodig voorzien van de juiste inzichten.