Je komt op een pagina met een gouden randje.

De Lichtcodes

De lichtcode sessies zijn een kijkje in de route van je ziel, wat je hier komt doen en hoe je dat kan doen, samen met codes van licht.

De lichtcodes horen bij deze tijd van transformatie, het zijn activeringen vanuit hoger bewustzijn om ons te herinneren wie we werkelijk zijn. Het is SPOT ON in het herinneren van wie jij werkelijk bent. Het potentieel wat in je ligt opgeslagen mag ontwaken en dat word geactiveerd met deze lichtcodes (en soms komen er persoonlijke codes door, die bij jou passen). Dat weet ik nooit van te voren.

Ook kan er bij het geven van deze codes lichttaal doorkomen, lichttaal zijn klanken of bewegingen die resoneren op onbewust niveau. Je hoofd snapt het niet maar in je systeem word er van alles in beweging gezet en dat ervaren de meeste mensen als trilling, een emotie, warmte, je kan gaan waarnemen of kleuren zien. Dat verschilt per persoon. Door met de codes te werken, kom je meer in je staat van zijn en komen we in resonantie met de hogere frequenties die voor ons beschikbaar zijn.

Lichtcodes helpen je om je potentieel helder te krijgen en om ons te helpen energieën en patronen los te laten die niet langer dienen en om ons af te stemmen op ons zielenpad.  

Mijn eigen ervaring in het geven van de lichtcodes.

In Januari 2021 kreeg ik lichtcodes door, voor mij en mijn klanten een bijzondere stap in ont-wikkeling.                          Ont-wikkelen van wat je allemaal denkt, weet, doet en je hart gaan volgen werd een logisch gevolg. 

Toen ik deze codes door ging geven zag ik niet alleen talenten en potentieel van degene die in de praktijk kwam. Maar ook waar zit nog geblokkeerde energie, hoe werkt jouw familie systeem. Daar liggen vaak onbewuste blokkades dus kom jij niet vooruit. Het allermooiste van deze sessie’s, hoe werkt deze informatie voor jou om te integreren in je dagelijks leven. 

Het zijn dus niet alleen de codes die je ontvangt in deze sessies.                                                                                                       

Er komt informatie over de route van jouw ziel vrij.  Wat kom je echt doen, welke kwaliteiten liggen klaar voor jou om te gebruiken in je leven. Dit is niet nieuw, dit is onderdeel van wie je bent. Je was je er alleen niet bewust van. Doordat geblokkeerde energie door kan stromen kan jouw potentie zich openen. 

Dit gebeurt op het jouw tempo.

Wat krijg je als je de Lichtcodes wilt ontvangen.

De lichtcodes geef ik in samenwerking met jou. 

* Ik maak verbinding met jouw systeem en aura en kijk eerst wat daar uit komt. Als we dit gedaan hebben geef ik jouw de lichtcodes door en kijk ik mee in je energieveld en chakra’s wat er voor informatie voor jou vrij komt (dit duurt ongeveer 1,5 uur). 

Je kan hierbij zelf ook van alles ervaren. Tintelingen, beelden, emotie ect.  Er komt informatie vrij, uit je blauwdruk, chakra’s, wat er vast zit in je familiesysteem, vorig levens (cel herinnering) of wat er naar boven mag komen.     

* Als er dingen zijn waar jij nu mee bezig bent of waar je tegen aanloopt nemen we dat ook mee. En er is natuurlijk tijd voor alle vragen die je hebt.

Deze 1 op 1 sessies duren zo’n 2,5 / 3 uur, ik geef ze in mijn praktijk in Hillegom.
De kosten hiervoor zijn voor een 1 op 1 sessie.

€. 247,- euro incl btw. 

Wil je deze lichtcodes ontvangen stuur mij dan een mailtje op Judith@designalifeulove.nl en we maken een afspraak.